Zet koers naar de familiespelletjes !

Openlucht fitnessruimte

Van 1,40 meter tot 87 jaar VOORUIT MET DE FYSIEK!! dubbele luchtwandelaar, dubbele adductor, schommel, cavalcade, push/pull om aan uw uithoudingsvermogen en uw evenwicht te werken, uw spieren te verstevigen. Geschikt voor iedereen, de sportievelingen... maar ook de anderen!

Tafeltennis

Diegenen die de tafeltennismicrobe te pakken hebben of gewone liefhebbers van kleine spelletjes tussen vrienden kunnen genieten van twee tafeltennistafels voor de fans van de kleine witte bal. (rackets en ballen beschikbaar bij het onthaal).

Petanquebaan

In Marseille hebben ze niet langer een monopolie op de petanque! Liefhebbers of zij die het spel willen ontdekken kunnen terecht op ons overdekt terrein van 15 meter lang.

Speelplaats

Onze speelplaats, geschikt voor kinderen van 2 tot 10 jaar, is voorzien van heel wat speeltuigen met een glijbaan, een brandweerpaal, een klimnet, twee torens verbonden met een brug en een klimwand. 2 veertoestellen, 1 schommel.

Nieuw in JUNI 2016

Als u op zoek bent naar een leuke familie-activiteit voor alle leeftijden, dan kunt u onze nieuwe MINI-GOLF ontdekken, versierd met originele obstakels...