Welkom op onze 3-sterren camping op het schiereiland Crozon in Morgat in de Finistere in Bretagne

Van april tot september bent u welkom op onze 3-sterren camping op het schiereiland Crozon in Morgat in de Finistère.

Camping "Les Bruyères" ligt in het zuiden van het schiereiland tussen Brest en Quimper, en verwelkomt u op Bretons grondgebied.

Het wilde uitgestrekte en ongerepte schiereiland met zijn 120 km kust, biedt plaats aan heel wat activiteiten en is onderdeel van het Regionaal Natuurpark van Bretagne.

Camping "Les Bruyères", op 15 minuten wandelen van de badplaats Morgat, het strand, de jachthaven en de winkels, trekt families of avonturiers die op zoek zijn naar plaatsen om te surfen, klimmen of paragliden aan, terwijl anderen genieten van de vele wandelpaden en zich vergapen aan het adembenemende en voortdurend veranderende landschap (Kaap van de Geit, grandiose en onmisbare site, de kreek van het Maagdeneiland geklasseerd als 7de mooiste strand van Europa, de Pointe de Pen Hir, schat van de zee van Iroise...).

Onze camping biedt huuraccommodaties (caravans en lodgetenten) voor een beetje meer comfort, of traditionele standplaatsen (voor campers, caravans en tenten) om in harmonie met de natuur van de plaats te blijven.
Onze 130 standplaatsen tellen 20 stacaravans, 2 lodgetenten en 108 vrije standplaatsen.
Geniet van ons verwarmd waterpark van 200 m² met een overdekt zwembad, speelbaden, spa, glijbanen en waterval. Er is ook een fitnesscentrum, tafeltennisruimte en een petanquebaan tot uw beschikking.

De troeven van de camping

Toegang tot het hart van de badplaats Morgat in 5 minuten met de fiets of in 15 minuten te voet!!! via de kleine weg... De camping is voor iedereen toegankelijk en biedt de luxe uw voertuig op uw standplaats te kunnen achterlaten om zo de verschillende activiteiten vrij te bereiken, zonder het gedoe van parkeren.
Surf op het hart van uw vakantie!